Direktlänk till inlägg 9 april 2014

Kravaller, bränder, stenkastning bättre än Åkesson?

Av iami - 9 april 2014 22:42

Ironi - brandmännen som inte kunde utföra sitt jobb under Rosengårdskravallerna - är nu de som tycker att Åkesson är problemet för att han kommer och besöker dem (utan att ha stenar med sig i bagaget...)?


http://www.dn.se/nyheter/sverige/valdsamma-upplopp-i-malmo/ 


Var det någon ALLS som var ute på fackeltåg efter Rosengårdskravallerna för att säga att sånt inte skulle förekomma i vår stad?


Var det NÅGON överhuvudtaget som protesterade mot de vänsterextremister som anklagades för att ha piskat upp och uppmuntrat katastrofen? NAZISTER får ju rubriker överallt. I mina ögon är de exakt samma skrot och korn. Om vi nu ska behandla alla LIKA - vad i h-e är då detta?

Var det någon av alla de som nu gapar stort i pressen - som gapade lika stort när Rosengård och de FREDLIGA familjer som bor där, fick sin stadsdel sönderslagen och nerbränd?!


Och vilka av alla PK-fascister hade ens velat BO i Rosengård? Söker de lägenhet där? Det är ju billigare än i andra stadsdelar i Malmö. Nej. Snacka är de flesta bra på - och springa runt med sina nerklottrade lakan med slagord på sina jäkla protesttåg på strategiska platser (d v s långt borta från Nydala, Rosengård och andra "ghetton", för där skulle de aldrig våga sätta sin fot).


Viken massa skitsnack, jag blir så trött - så trött....


[Ett obetydligt litet problem - jämfört med Åkesson?]



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av iami - 7 april 2014 20:21


Det börjar gå riktigt överstyr med detta "hata SD" och "hata Jimmie Åkesson" vart man än vänder sig. Vad ÄR det folk är så otroligt rädda för? De har knappt något inflytande alls, de är utfrysta överallt och kan knappt öppna munnen utan att det blir ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards